tirsdag 19. april 2011

Herlig sommer fra Mini A Ture !

Vi har nå fått mesteparten av sommerkolleksjonen fra Mini A Ture og vi fryder oss :) Mini A Ture har en herlig kombinasjon av fine detaljer, god design og ikkje minst god kvalitet - dette er absolutt et av våre favorittmerker !

Den hvite kjolen til høyre er i et florlett stoff og aldeles nydelig - kan passe perfekt som kjole til de som skal i bryllup i sommer ! Den søte kjolen til venstre har vi fått i rosa stoff.
Fin hvit skjorte i bestefarsmodell i florlett stoff som passer perfekt på varme sommerdager når man vil være litt ekstra fin.....Buksedressen til høyre er bare helt utrolig søt - småblomstrete rosa stoff, liten sløyfe framme og vaffelmønster oppe på ryggen :)


Kul, mjuk og behagelig jeansshorts har vi fra 2 til 10 år.Søt buksedress med seler og korte ben til de minste guttene. Har også matchende solhatt :)

Søt liten buksedress med korte armer og ben finnes i det rosa stoffet som buksedressen lengre oppe til stor jente - perfekt til varme sommerdager :)Tlf 922 61 200 eller mail post@lukasoglinnea.no og vi hjelper deg gjerne med å finne favorittplagget ditt :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar