onsdag 21. april 2010

Lilleba - det mykeste innerst mot kroppen!

Vil vise noen bilder fra den nydelige vår/sommerkolleksjonen vi har i butikken nå fra Lilleba. Dette er norskdesignede barneklær i økologisk soya og bambus. Egner seg supert for allergikere eller barn med atopisk eksem for det er ingen stoffer i tøyet som huden kan reagere på - og ikkje minst er jo designet til å spise opp!
Nytt produkt denne sesongen er deilige sparkebuksermed seler og uten fot
som går heilt opp til 3 år.
Bodyene kjennes som silke mot huden og holder seg supermyke vask etter vask.


Bukser opp fra str 56 til 92 med behagelig passform for dei minste.


Sovepose med ekstra god plass til føttene


Ingenting er så deilig som å sove i eller løpe rundt om morgenen i en Lilleba pysj!Søte spagetti topper til større jenter. Stroppene går i kryss bak så de ikkje sklir av skuldrene. Finnes selvfølgelig med matchende truse...Til de større guttene har me et knallkult pysjamas sett med T-skjorte og knebukse.
Vi har også singlet og boxere.

Litt om BAMBUS og SOYA.

Bambus finnes i flere hundre sorter, og er den planten som vokser raskest i verden. Den gror særlig i Korea, Kina og Indonesia, og trenger ingen gjødsling eller plantevernmidler. Den trekker til seg og støter fra seg fuktighet og demper lukt. Bambus renser luften og produserer 30 prosent mer oksygen enn trær.


Soya dyrkes uten gjødsel og plantevernmidler, og kan vokse i brakk jord. Soyaplanten ser nesten ut som en sukkerertplante, med belger som rommer bønnene, og kan bli opptil to meter høy. Soya er ofte referert til som vegetabilsk kasmir p.g.a den myke, komfortable kvaliteten i stoffet. Den er den eneste vegitabilske protein fiberen som finnes.Soya er absorberende, lun, resistent mot bakterier og har en naturlig UV beskyttelse 50+. Stoffene er nedbrytbare, noe få andre stoffer er.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar