fredag 27. august 2010

Nova Star!

Første levering fra det kule svenske merket Nova Star har funnet veien til oss i dag. Dette er behagelige og funksjonelle klær med bra kvalitet som tåler masse lek & moro!














torsdag 26. august 2010

Nydelige Memini!

Nå har me fått tre store esker med høstens varer fra Memini! Nydelige strikkevarer i ull, deilig mjuk fleece, knebukser til gutter, kjoler til jenter og masse anna flott!
Enhver prinsesses drøm.... (og mammas...)
Flotte og anvendelige strikkeplagg i ull










Denne søte strikkedressen kommer i både rosa & blått.






Om du ikkje kan ta turen så bare send en mail eller ring oss på tlf 922 61 200 så sender vi gjerne det du vil ha i posten!





lørdag 21. august 2010

Høstens ullstrikk fra Mini A Ture!

Ville bare vise noen bilder av noe av det vi har fått inn nå av høstens ullstrikk til baby fra
Mini A Ture. Nydelige fargekombinasjoner denne gang!

En klassiker fra Mini a Ture - herlig selebukse i deilig, myk ull til gutt og jente som koster 599,-

Jakken har vi også i blått, og de koster 449,- Disse "vokser" med barnet, og kan brukes leeeenge... (Jeg brukte denne til minstemann fra 3 mnd og helt til han var 1 år!)


Søt kjole til 499,-





































Søte luer og skjerf som også passer perfekt til høstens ytter jakker (som ikke er kommet enda)







tirsdag 17. august 2010

Høstnytt fra Miniature!

Høstnyhetene triller inn hver uke nå og vi dukker ned i eskene som små barn på julaften for på se hvilke spennende klær som skjuler seg der! Nå har vi nettopp pakket opp flere esker med varer fra Miniature, og mer er det i vente!

En klassiker fra Miniature - Søt dongerikjole til 449,- , veldig mjukt og behageligt stoff og god passform å bevege seg i.
Søt tunika til jente, vi har og matchende skjorte til gutt: 349,- pr stk!


Søt blomsterkjole til store jenter, og kjempeflott strikkejakke i ull til baby! Vi har mye i denne strikkeserien både til gutt og til jente, og denne høsten er det superfine fargekombinasjoner som frisker opp i hverdagen!

Tøffe svart/grå stripete gensrer til gutt som er mjuke og perfekte til skolebruk. Har og fått tøffe smale jeans til gutt i blått!




onsdag 11. august 2010

Noa Noa baby kolleksjon!

Endelig lanserer Noa Noa klær til de minste, og fra i morgen torsdag 12 august vil vi også selge Noa Noa sin nydelige babykolleksjon i butikken vår.
Her er noen smakebiter på det du vil finne - og alt er til akseptable priser!










Kolleksjonen finnes fra nyfødt og opp til 2 år.




onsdag 4. august 2010

Høstvarer fra Noa Noa!

Nå er vi endelig tilbake her på bloggen etter en laaaang sommerferie. og det er kjekt å komme tilbake og se at det triller inn spennende høstvarer hver uke!
Fra Noa Noa er det allerede kommet to høstleveringer, og dette er varer som allerede har fått bein å gå på - her er det masse fint og spennende som passer perfekt til skolestart!












Som alltid er det lett å kombinere Noa Noa varene med hverandre, fargene matcher perfekt og glir inn i hverandre til neste levering og. Dette er supre plagg som man kan bruke både til fest og hverdag - og det betyr igjen at man får mye bruk for pengene!